Wie zijn wij

Graag stellen wij ons in het kort aan je voor

Wij van Een Veilige Woning (EVW) vinden het, zoals de naam al aangeeft, belangrijk dat iedereen een prettige thuisbasis heeft. Daar waar jij je altijd veilig voelt en helemaal jezelf kunt zijn. Wij moeten er zelf dan ook niet aan denken dat er thuis ingebroken wordt. Dit zorgt er voor dat ons doel is om, onder leiding van een gediplomeerde preventie adviseur, deze kans elke dag weer te minimaliseren.

Dit doen wij binnen een bedrijf met een klein, zeer betrokken en gemotiveerd team met kennis van zaken. We gebruiken hiervoor de richtlijnen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Onze preventie adviseur beschikt over een verklaring omtrent gedrag. Op alle vragen rondom woninginbraak kun je bij hem terecht. Onze innovatieve denkwijze en betrokken houding zorgen er voor dat de deuren bij onze klanten goed gesloten blijven voor de ongenodigde gast.

Een Veilige Woning – Voor een gerust gevoel

Onze producten en diensten

wij adviseren en plaatsen hang en sluitwerk zoals sloten conform het politiekeurmerk veilig wonen. het PKVW is een goed intergraal veiligheidsinstrument Dat zich al vele jaren bewijst. Woningen met het certificaat PKVW hebben 90% minder kans op inbraken, dan woningen die het het certificaat niet hebben. bij ons is het mogelijk dit certificaat ook te verkrijgen. Wij zijn een erkend PKVW bedrijf.

Geen enkele kluis is het zelfde. Daarom leveren wij een ruim aanbod Kluizen die aan uw wensen voldoen. daarin adviseren wij u graag. Alle kluizen die wij leveren kunnen wij plaatsen. Bij het verzenden van de kluis kunt u ervoor kiezen om de kluis discreet en anoniem te laten verpakken.

Een Veilige woning - Proffesioneel advies van een PKVW-Advieseur