Wat is het Politiekeurmerk Veilig Wonen

Het PKVW is een keurmerk voor woningen die voldoen aan alle gestelde eisen op het gebied van inbraakpreventie en sociale veiligheid. Deze zijn uit te geven door de daarvoor erkende bedrijven. Daarvan zijn wij er één.

Inbreken in een slecht beveiligde woning duurt vaak slechts 30 seconden. Treft u de PKVW-maatregelen? Dan bedenkt een inbreker zich vaak wel twee keer voordat hij jouw woning probeert te betreden. Door de beveiligingsmaatregelen, zoals gecertificeerd hang en- sluitwerk, de juiste én goede verlichting neemt een inbraak in de woning tot wel 90% af. 

Wij van Een Veilige Woning nemen je veiligheid dan ook zeer serieus. Wist je dat wij ook de brandpreventie onder handen nemen? En naast een extra veilig gevoel in je huis, krijg je van de inboedelverzekeraar ook nog eens een mooie korting op je maandelijkse premie wanneer je over het keurmerk beschikt.

In 4 simpele stappen naar het Politiekeurmerk

Je benadert Een Veilige Woning voor het opmaken van een geheel vrijblijvend preventieadvies. Dit kan via het contactformulier, per e-mail of telefonisch. Uiteraard zijn wij ook te bereiken voor al het andere advies en het beantwoorden van je vragen.

Na je aanvraag plannen we in goed overleg een afspraak in. Onze preventie adviseur komt op bezoek om de huidige situatie van je woning te bekijken en wat er eventueel zal moeten veranderen om aan de eisen, betreft inbraak- en brandpreventie, te voldoen. 

De adviseur maakt binnen 5 werkdagen een rapport voor je op. Dit is in de vorm van een complete, geheel vrijblijvende, offerte. Hier staat helder en duidelijk in waar je woning nog aan dient te voldoen en wat de kosten van eventuele, benodigde aanpassingen zijn.

Wanneer je akkoord gaat met de offerte voeren wij de geadviseerde werkzaamheden uit. Voldoet en functioneert alles naar de eisen van het PKVW? Wij vragen het certificaat voor je aan en je kunt met een extra gerust & veilig gevoel wonen!

Een Veilige Woning - Voor een gerust gevoel

JA! Ik wil graag
advies aanvragen

Anti-
inbraaktips