Informatie rondom garantie & retour – eenveiligewoning.nl

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@eenveiligewoning.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

Uitzonderingen retourneren

Het retourrecht heeft betrekking op vrijwel al onze producten. Alle cilinders worden door de fabrikant op bestelling voor u vervaardigd en zijn uniek waardoor het retourrecht komt te vervallen. in sommige gevallen zijn kluizen op maat gemaakt dit geld ook voor andere producten. Wil je zeker weten of jouw product onder het retourrecht valt? Bekijk dan het desbetreffende product op de de productpagina. Het product graag in originele staat en verpakking retour zenden (indien redelijkerwijs mogelijk). Dus bekijk het product gerust zoals je in de winkel zou doen, maar neem het niet in gebruik! 

Garantie

Bij eenveiligewoning.nl krijg je uiteraard de normale productgaranties op je aankoop en gelden alle rechten en plichten van het consumentenrecht. Deze worden ook eenvoudig toelicht op de website van ConsuWijzer. Op onze webshop is de wettelijke garantie van toepassing. Dat wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.  Is dit niet het geval, neemt u dan contact op met onze klantenservice en zorgen wij voor herstel, vervanging of het restitueren van het aankoopbedrag als er geen oplossing meer is. 

 

Vertoont je product een defect? Neem dan even contact op via het contactformulier. Wij zullen zo snel en zo goed mogelijk naar een oplossing zoeken. Soms wordt een onderdeel vervangen, soms krijg je een nieuw exemplaar of we zoeken een andere passende oplossing.  

 

Eenveiligewoning.nl Versie 1.0 – augustus 2019

 

Een garantie geeft extra rechten aan jou als koper, maar is altijd voor een bepaalde duur en met soms met bepaalde voorwaarden (door de fabrikant bepaald). Voor het recht op garantie heb je een bewijs van aankoop van het product nodig. Los van deze voorwaarden houdt eenveiligewoning.nl zich natuurlijk aan je wettelijke rechten die wij logischerwijs naleven.  

 

Identiteit ondernemer 

een veilige woning 
breemarsweg 116AL
7553 HT Hengelo
info@eenveiligewoning.nl 

 

074-8515271

 

KVK: 59931426